Afgelopen zondag, 26 mei 2019, is in Biarritz het WK longboard surfen gestart. Aan dit event doen 31 landen mee met in totaal 102 surfers. Nederland is een van de deelnemers met een team van 4 surfers. Bij de dames worden we vertegenwoordigd door Nienke Duinmeijer en Anne Albers en bij de heren door Michiel Six en Kay van der Valk. MHASMO heeft de eer om als sponsor een bijdrage te leveren aan het succes van het Nederlandse team. De twee eigenaren van MHASMO hebben zelf ook een grote passie voor golfsurfen en hebben elkaar ook tijdens het surfen ontmoet. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de resultaten van het Nederlands team verwijzen we graag naar de ISA website. Ook kan je hier of onderaan deze pagina de wedstrijden LIVE volgen.

Ook zal MHASMO in de komende zomerperiode een surfclinic organiseren voor haar zakenrelaties op het strand van Wijk aan Zee. Dit om nog meer mensen kennis te laten nemen van deze fantastische sport. Mocht je nu al geïnteresseerd zijn stuur dan alvast een mail aan laurens@mhasmo.nl.

Wij wensen de vier deelnemers heel veel succes op dit WK en wij houden je via de MHASMO site zeker op de hoogte van de ontwikkelingen van het Nederlands team in Biarritz.


Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?