MHASMO sponsort team NL op WK longboard surfen

door | mei 28, 2019 | Nieuws, Surf

Het WK longboard surfen is in Biarritz van start gegaan. Aan dit event doen 31 landen mee met in totaal 102 surfers. Nederland is een van de deelnemers met een team van 4 surfers. Bij de dames worden we vertegenwoordigd door Nienke Duinmeijer en Anne Albers en bij de heren door Michiel Six en Kay van der Valk. MHASMO heeft de eer om als sponsor een bijdrage te leveren aan het succes van het Nederlandse team op dit WK longboard.

De twee eigenaren van MHASMO hebben zelf ook een grote passie voor golfsurfen en hebben elkaar ook tijdens het surfen ontmoet. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de resultaten van het Nederlands team verwijzen we graag naar de ISA website. Ook kan je hier of onderaan deze pagina de wedstrijden LIVE volgen.

Surfclinic volgen?

Ook zal MHASMO in de komende zomerperiode een surfclinic organiseren voor haar zakenrelaties op het strand van Wijk aan Zee. Dit om nog meer mensen kennis te laten nemen van deze fantastische sport. Wees wel gewaarschuwd: surfen kan als verslavend ervaren worden. Mocht je geïnteresseerd zijn stuur dan alvast een mail aan laurens@mhasmo.nl.

Wij wensen de vier deelnemers heel veel succes op het WK longboard surfen en wij houden je via de MHASMO site zeker op de hoogte van de ontwikkelingen van het Nederlands team in Biarritz.

ISA President Fernando Aguerre said:

“We are delighted to return to Biarritz with another ISA World Championship. Biarritz is the epicenter and birth place of European Surfing. So it’s exciting to see Surfing’s original discipline celebrated on its shores.

“After inclusion in the Olympic Games. All of surfing’s disciplines have experienced an explosion in growth all around the globe, and longboard is no exception. It’s fantastic to see another record-breaking edition of this event, especially ahead of Longboard’s debut in the Lima Pan American Games in July.”