Cloud

MHASMO Cloud

MHASMO biedt virtual dedicated servers aan vanuit haar eigen platform in het datacenter.

Dit platform voldoet volledig aan de laatste eisen op het gebied van Cloud Infrastructure. Binnen dit platform kunnen virtual servers direct worden geactiveerd met vooraf bepaalde specificaties op het gebied van rekenkracht en opslag.

Het grote voordeel van deze dienst is dat een applicatie schaalbaar, snel en direct gelanceerd kan worden. Hierbij hoeft geen rekening gehouden te worden met de onderliggende infrastructuur, deze is beschikbaar en kan direct bijgeschakeld worden. Binnen de omgeving worden standaard snapshots gemaakt. Hiermee kan doeltreffend een restore, een momentopname uit het verleden, worden teruggezet.

De infrastructuur wordt volledig door MHASMO beheerd. Op deze wijze kan de gebruiker zich volledig richten op het door ontwikkelen van de applicatie. De infrastructuur is in Nederland geplaatst en onze dienstverlening valt onder het Nederlandse recht. Dit heeft als grote voordeel dat er geen rekening gehouden hoeft te worden met Buitenlandse wetgeving op het gebied van dataopslag.

Virtuele Server Specificaties

MHASMO adviseert u graag welke vorm van Virtual Dedicated hosting het beste bij uw activiteiten past.