Vacature: Medior Linux Engineer

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een Medior Linux Engineer voor het versterken van ons team.

MHASMO is een Managed Hosting provider, gevestigd in Amsterdam, en biedt cloud, ICT infra- en beheerdiensten voor de grotere MKB-bedrijven.
Wij laten ons kenmerken door een leuke, sociale en informele bedrijfscultuur met een laagdrempelige houding richting klanten. Het kantoor van MHASMO is gelegen in het levendige Westerpark buurt met al haar horecagelegenheden.
Als Linux Engineer ben je primair verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van high-end klant systemen op basis van clustering en virtualisatie. Vanuit jouw functie als Linux Engineer ga jij je focussen op het beheer, onderhoud, automatiseren en de verdere ontwikkeling van de IT-infrastructuur. Een innovatieve en open werkhouding is hierbij essentieel.

De omgeving bestaat uit Linux systemen, MariaDB/MySQL-databases, VMware-virtualisatie en verschillende applicatie-servers, zoals: Apache, Nginx, PHP-FPM, Java, etc. Ook maken we gebruik van clustering services op basis van HAProxy en NFS storage clustering.

  • Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen en verbeteren van de dienstverlening van het team,
  • een gesprekspartner op technisch niveau bij onze klanten,
  • en pragmatisch ingesteld en streeft een optimaal resultaat na voor onze klanten.
  • MHASMO levert aan alle klanten maatwerk, waarbij kwaliteit voorop staat.

Je zal meedraaien in de dagelijkse operatie van ons Linux-team. De werkzaamheden bestaan daarbij onder andere uit het installeren en beheren van Linux servers, switches, firewalls en storage bij klanten en in ons datacenter. Daarnaast heb je oog voor de klant zijn wensen en weet die eenvoudig te vertalen naar een technische oplossing, zonder dat de klant wordt zich druk hoeft te maken over technische implicaties.

Je werkt in teamverband mee aan het oplossen van issues en draait mee in projecten. En bent flexibel, denkt in oplossingen en hebt een service-gerichte instelling.

Interesse?

Neem dan contact op met Premchand Sewcharan op nummer 06-10346641 / 020-2629960, stuur je C.V. naar hrm@mhasmo.nl of vul onderstaand contactformulier in: