Stichting 180

Chris van Erne is projectmanager bij Stichting 180. Stichting 180 is ontstaan door de fusie van de stichtingen Work-Wise en Equip. De organisatie voert de erkende gedragsinterventies en de basismethodiek YOUTURN voor de justitiële jeugdinrichtingen. Door deze fusie en samenwerking is Stichting 180 in staat instellingen en organisaties die werken met jongeren gebruik te laten maken van (erkende) methodes en gedragsinterventies, gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde programma’s.

Wat was de vraag?

Stichting 180 was voor haar werkzaamheden op kantoor en thuis opzoek naar een desktop oplossing welke eenvoudig centraal te beheren en (tijdelijk) uit te breiden moest zijn. Op deze manier kan Stichting 180 zich volledig op haar kerntaken richten. Daarnaast moest de oplossing ook kosten efficiënt zijn. MHASMO had hier een ideale oplossing voor: namelijk desktop virtualisatie.

Hoe hebben we geholpen?

De Desktop Virtualisatie dienst van MHASMO is gebouwd met bewezen technologieën als VMware View en Citrix VDI-in-a-Box. Door gebruik te maken van dit platform is Stichting 180 flexibel in het gebruik en aanpassen van haar kantoor omgeving. Op kantoor hebben de medewerkers aan een Thin Client genoeg om een volledige (virtuele) Windows 7 desktop tot hun beschikking te hebben. Ook voor thuis werkende medewerkers en medewerkers onderweg is dit een ideale oplossing. Met een beveiligde connectie kunnen zij via een lokale PC, laptop of PDA op dezelfde omgeving inloggen.

Het resultaat

Chris van Erne “We kunnen dankzij de Cloud oplossing van MHASMO eenvoudig onze kantooromgeving beheren en uitbreiden.”

Meer informatie over de dienstverlening van Stichting 180 is te vinden op: www.180.nl

Project details

May 1, 2014
Stichting 180
http://180.nl/