MHASMO sponsort longboard dames 2020

door | feb 18, 2020 | Nieuws, Surf

MHASMO is blij en trots met de aankondiging dat MHASMO ook in 2020 de samenwerking met Nederlands beste surf longboarder Nienke Duinmeijer en het grootste surf talent, Anne Albers een vervolg geeft. Beide surfers vertegenwoordigen afgelopen jaar Nederland al op het  WK – longboarden in Biarritz – Franrijk. Ook hier was MHASMO de trotse sponsor.

Nienke start haar worldtour longboarden op 22 februari in Australië tijdens de Noosa Longboard Open. Voor aanvullende informatie over dit event klik hier >> 

Na de wedstrijd in Australië volgen onder andere wedstrijden in Europa en New York. MHASMO gaat hier in de komende maanden uitgebreid aandacht aan besteden.

Anne Albers is op dit moment op een trainingstour in Coast Rica om zich zo gereed te maken voor de longboard wedstrijden die in de komende maanden hier in Europa gaan plaatsvinden. Ook daar houdt MHASMO jullie van op de hoogte. Wanneer je meer wil weten over de wedstrijden die op professioneel niveau worden gehouden verwijzen je graag door naar www.worldsurfleague.com.
Kijk ook zeker een keer via de Live-streams op de World Surf League website, waarop de verrichtingen van Anne en Nienke live en direct te volgen zijn.

MHASMO wenst Nienke en Anne heel veel plezier en succes met de surfwedstrijden die dit jaar gaan komen. En MHASMO is er trots op jullie hierbij te kunnen ondersteunen en kijkt met veel plezier uit naar het vervolg van onze samenwerking.

Aloha, team MHASMO ?