Korton Group breidt verder uit met overname ICT-bedrijf MHASMO

door | dec 22, 2021 | Nieuws

Cloud ICT-outsourcer Korton Group heeft ICT-bedrijf MHASMO overgenomen. Hiermee versterkt Korton Group haar positie op het gebied van ICT-dienstverlening in Nederland.

 

MHASMO is een sterk bedrijf op het gebied van ICT. Geboren uit XS4ALL biedt MHASMO sinds 2007 betrouwbare en veilige ICT- en clouddiensten. MHASMO heeft bovendien een uitstekend technisch trackrecord en hoge klanttevredenheid. Door de krachten te bundelen krijgt Korton de kans om met de complementaire diensten van MHASMO nog meer focus te leggen op innovatie en kwaliteit.

 

Unieke aanpak
“Wat MHASMO zo bijzonder maakt is hun unieke, persoonlijke klantbenadering en aanpak. Dat zien we terug in de kwaliteit van de oplossingen, producten en diensten die MHASMO levert. Hun culture fit, visie en missie sluiten naadloos aan op die van Korton Group. Daarmee zijn ze een mooie aanvulling op onze portefeuille,” aldus Bastiaan Topper, CEO van Korton Group. “We zijn enorm blij met deze samenwerking,” zeggen Premchand Sewcharan en Laurens van der Sluis, management van MHASMO. “We zien een sterke groei in de markt, die we samen met Korton Group nog beter kunnen bedienen. Ons ICT-portfolio wordt breder en daardoor kunnen wij onze klanten van nog meer ICT-diensten voorzien. De cloudoplossingen en digitale werkplekdiensten zijn voor onze klanten echt van toegevoegde waarde.”

 

Toekomstgarantie
Voor MHASMO is het operationeel business as usual, met een toekomstgarantie voor alle medewerkers. Topper uit waardering voor alle nieuwe MHASMO-collega’s. “Korton Group heeft de overname juist gedaan om de mensen. Op deze wijze waarborgen we het hoge niveau van dienstverlening en kunnen we verder groeien, met nieuwe collega’s met de juiste mindset.”

Kijk voor meer informatie over Korton en haar oplossingen op www.korton.nl.