Dataopslag

Dataopslag

De hoeveelheid data binnen bedrijven blijft voor iedere organisatie sterk groeien. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de huidige hoeveelheid data binnen organisaties wereldwijd iedere twee jaar verdubbeld.

Met deze enorme toename van de aanwezige data komt een volgende opgave; het creëren van een flexibele en schaalbare omgeving om data in op te slaan. MHASMO kan je hiermee helpen. Wij hebben een breed aanbod aan flexibele dataopslag oplossingen. Heb je extra capaciteit nodig voor een dag, of voor een langere tijd? Met de dataopslagdienst dienst van MHASMO ben je ervan verzekerd dat je data naar eigen behoefte is opgeslagen.

Binnen een dynamische omgeving is het belangrijk dat ongestructureerde data opgeslagen wordt op vervangbare onderdelen, de omgeving schaalbaar is en intelligent omgaat met de manier waarop data opgeslagen wordt. Om kosten efficiënt te werken is het raadzaam om data die veel gebruikt wordt op snelle storage te plaatsen en data die minder frequent gebruikt wordt op de langzamere storage te plaatsen. 

Bij MHASMO kan je opslagruimte in onze eigen Cloud naar eigen behoeften afnemen, deze kan op elk moment worden aangepast. De opslagruimte kan worden gekoppeld aan jouw huidige ICT infrastructuur. Los van de Cloud storage is het ook mogelijk om fysiek beheerde storage capaciteit af te nemen. De keuze voor een Cloud storage of een fysiek beheerde storage is afhankelijk van de performance eisen van de storage, aanvullende eisen van de klant en welke oplossing het meest kostenefficiënt is.

MHASMO helpt je met het vormen van de voor jou meest bevredigende oplossing, dus neem nu contact op! 

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?