Heb jij onze banner al gezien?

door | jul 7, 2019 | Nieuws

Als het merk MHASMO willen we ons graag meer verbinden aan sporten. Waaronder een van onze grote passies; het surfen. Dus sinds een maand kun je in Wijk aan Zee, het surf walhalla in Nederland, niet meer om ons heen. Bij de parkeerplaats, voor je het strand op loopt, schittert er een levensgrote MHASMO banner!

Naast de prachtige foto, gemaakt door Ruben Snitslaar, staat er ook een QR-code op die je leidt naar onze website. Daar vind je meer informatie over wie wij zijn en welke diensten wij aanbieden. Want ook in de zomerperiode ontzorgen wij jou, zodat jij rustig op vakantie kan!

De plek voor de banner komt niet uit het niets. De twee eigenaren van MHASMO hebben zelf ook een grote passie voor golfsurfen en hebben elkaar ook bij Wijk aan Zee ontmoeten tijdens het surfen. Lees meer over deze ontmoeting op de “Over MHASMO”-pagina

Meer werk zien van deze fotograaf Ruben Snitslaar? Neem dan een kijkje op zijn website: www.rubensnitslaar.com . Hij is als fotograaf gespecialiseerd in het schieten van geweldige surf-foto’s.

Heeft u toevallig suggesties waar wij als merk nog meer zichtbaar kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via info@mhasmo.nl. Wie weet schittert onze banner straks ook wel bij u in de buurt.