Werkplek

Met een Werkplek Beheer werken medewerkers op een veilige en betrouwbare manier met elkaar samen, binnen jouw organisatie of extern. Op deze wijze hebben jouw werknemers, vanaf elk device en elke werkplek, toegang tot alle benodigde applicaties. Binnen deze dienst ondersteunt MHASMO het volledige Microsoft 365 platform, zoals Teams, SharePoint en OneDrive. Er kunnen verbindingen worden gemaakt met externe Cloud Componenten en gevoelige bedrijfsinformatie wordt afgeschermd.

Met onze diensten halen medewerkers het beste uit zichzelf. Men krijgt een omgeving die volledig is ingesteld op de eigen behoefte. Dit maakt het mogelijk snel en eenvoudig verbanden en contacten te leggen met andere gebruikers van de omgeving.

MHASMO biedt ruime ondersteuning op onder andere de volgende ICT domeinen:

 

  • Microsoft 365 (met o.a. SharePoint , Teams en Office)
  • Windows platformen
  • Networking
  • Storage
  • Citrix
  • Werkplekondersteuning

Bij de Werkplek Beheer diensten van MHASMO kun je flexibele support abonnementen afnemen. Op deze wijze ben je zelf volledig in controle over de mate waarin een dienst uitbesteed wordt.

Daarnaast stellen wij in de basis voor al onze geleverde diensten monitoring in. Op deze manier kan proactief de performance van de geleverde dienst in de gaten worden gehouden en indien nodig actie worden ondernomen. Indien gewenst kan een omgeving ook volledig gemanaged afgenomen worden. Hierbij heb jij als klant helemaal geen omkijken naar jouw werkplek.

Meer weten?

Meer weten over hoe wij jouw werkplekken zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten? Vraag naar de mogelijkheden voor jouw ICT toepassingen bij één van de consultants.