Managed Netwerk

Met de Managed Netwerk dienst van MHASMO haal je een netwerkspecialist erbij die als vraagbaak of uitvoerende medewerker kan functioneren. Dient je netwerk vernieuwd te worden, zijn er routerings uitdagingen of het is handig dat er af en toe wordt meegekeken met bepaalde changes? Wij geven graag advies en ondersteunen bij noodzakelijke netwerkaanpassingen. Daarnaast ondersteunen wij jou met plannen, inrichten en onderhouden van Wi-Fi netwerken, Switches en Firewalls. Zo vernieuwen of verbeteren wij in korte tijd jouw volledige netwerk.

MHASMO zal er zorg dragen dat jouw verbindingen excellent en betrouwbaar werken. Ten eerste staat de klant altijd centraal, daarnaast worden al onze diensten geleverd met ruime ondersteuning, advies, support, bijsturing en servicelevels.

Met onze dienst vernieuwen of verbeteren we in korte tijd jouw volledige netwerk. Eerst worden routeringsisssues of niet logische paden verwijderd. Vervolgens worden statische of dynamische routerings protocollen ingesteld.

Samenvattend, de MHASMO netwerk engineer denkt mee met jouw organisatie en implementeert praktische oplossingen. Daarnaast zijn wij zeer ervaren in het beheren en ondersteunen van netwerken. Ook bieden wij uitstekende support op afstand, maar als het nodig komen wij ook op locatie langs, zodat jij daar zorgeloos gebruik kan maken van jouw netwerk.

Ook op het gebied van netwerkbeheer worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Firmware updates firewall;
  • Firmware updates switching/routers;
  • Capaciteitsbeheer (capaciteit uplinks tussen switches, capaciteit poorten);
  • Monitoring per poort;
  • Beveiligingsadvies;
  • VLAN scheiding tussen netwerken;
  • Private VLAN’s, client isolatie;
  • Beveiliging met 802.1x icm Windows Active Directory (mits gevraagd door klant, en AD beschikbaar);

MHASMO ondersteunt standaard onderstaande netwerkapparatuur, maar kan ook zeker andere merken ondersteunen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialisten! We gaan graag voor jou aan de slag, daarnaast informeren wij jou graag over alle mogelijkheden.