Netwerk

MHASMO heeft ruim 10 jaar ervaring met de implementatie, het beheer en andere Infra Solutions voor scholen en bedrijven. Wij werken met ervaren en gecertificeerde engineers. Hoewel het overal beschikbaar lijkt is optimale infrastructuur en performance geen zekerheid. Op veel plekken in kantoren en scholen zijn de huidige infrastructuren niet optimaal. Daardoor zijn er storingen en klagen gebruikers over trage verbindingen met de servers en/of WiFi verbindingen.

Met de infrastructuur van MHASMO ben je verzekerd van een optimaal en goed beveiligd ICT. Zodat jij daar zorgeloos gebruik van kan maken.

MHASMO biedt de volgende infrastructuur diensten aan: 

 

Het beheer van een Infrastructuur uithanden geven heeft als voordeel dat je een hoop zorgen minder hebt. Daarnaast is MHASMO zeer ervaren in het beheren hiervan.

Wij bieden advies en implementeren oplossingen zodat jouw infrastructuur optimaal beveiligd is en presteert. Ook bieden wij uitstekende support op afstand, maar als het nodig komen wij ook op locatie langs.

Weten wat er op jouw locatie mogelijk is?

MHASMO bespreekt graag de mogelijkheden voor jouw (bedrijfs)locatie. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.