Security & Networking

Toegang tot bedrijfssystemen moet tegenwoordig zo laagdrempelig mogelijk zijn. Dit heeft enerzijds te maken met het moderne flexibel werken. Anderzijds is er voor medewerkers steeds meer mogelijkheid om op de werkvloer eigen devices te gebruiken. Bij MHASMO bieden wij voor deze manier van werken de ideale oplossing met een passend security niveau.
Optimale bescherming

MHASMO biedt firewall oplossingen die uw organisatie optimaal beschermen. Daarnaast zijn deze oplossingen volledig uit te breiden in functionaliteit op basis van uw wensen. De firewalls worden volledig geïnstalleerd op locatie afgeleverd. Wij kunnen de firewalls naar eisen beheren. Zowel in het datacenter als op locatie. De MHASMO firewalls beschikken over de volgende high-end functionaliteiten:

·       Intrusion prevention.
·       Anti-virus.
·       Anti-spyware.
·       Applicatie intelligentie en controle.
·       Bandbreedte Management.
·       VPN, SSL VPN, content filtering.
·       VPN en Anti-virus

Wij bieden een betaalbare oplossingen die de werknemers via mobiel of remote SSL-VPN toegang tot het bedrijfs- of schoolnetwerk verlenen. Op deze manier kunnen medewerkers of leerlingen vanaf elke willekeurige locatie eenvoudig bij gewenste applicaties. Met een mobiele app of via een standaard browser eenvoudig files, intranet, applicaties en remote desktops van uw organisatie bereiken. Hierdoor vervaagt de grens tussen op kantoor/school en remote werken.

MHASMO biedt een breed scala aan databeveiligingsproducten. De installatie en het beheer van deze producten verzorgen wij volledig op maat. Op deze manier heeft u geen omkijken naar de beveilingsmaatregelen en bent u ervan verzekerd dat uw omgeving optimaal beveiligd is.

Wij bieden een integrale oplossing op basis van ESET Security Solutions. De beveiligingdienst van MHASMO bestaat uit:

Security & Networking

De oplossing is geschikt voor:

  • Android en iPhones
  • PC’s, laptops en Macbooks
  • Windows Server en Linux Server Systemen

Op het gebied van networking en security worden de volgende toepassingen en apparatuur volledig ondersteund:

Security & Networking

Meer weten over onze Security & networking diensten?

Neem dan contact op met een van onze netwerk – of security engineers.