Managed WiFi

MHASMO heeft jarenlange ervaring met de Managed WiFi dienst. Bij MHASMO kunt u met een gerust hart uw WiFi netwerk uit handen geven of samen met MHASMO beheren. MHASMO staat er voor in dat uw verbindingen excellent en betrouwbaar werken. Als servicegerichte organisatie staat de klant altijd centraal. Al onze diensten worden geleverd met ruime ondersteuning, advies, support, bijsturing en servicelevels.
MHASMO biedt een betrouwbaar netwerk met een bereik tot in de uiteindes van het gebouw. MHASMO selecteert de beste producten voor uw behoeftes en draagt zorg voor de uitrol van WiFi Access points en WiFi Access controllers.

Meer weten hoe MHASMO uw WiFi zorgen uit handen kan nemen? Neem dan contact op met MHASMO voor een vrijblijvend gesprek over onze Managed WiFi diensten.

Met de Managed WiFi dienst van MHASMO legt u de verantwoordelijkheid voor een goed functionerende WiFi omgeving bij de juiste partij. Wij beginnen een dergelijk traject met de volgende stappen:

tabel_managed wifi

Het Fons Vitae Lyceum kan nu zelf op heel veel vlakken het beheer over de cloudomgeving voeren. Maar dit resultaat was niet mogelijk geweest zonder de degelijke en stabiele basis van het (WiFi-) netwerk. Voor technische expertise op met name connectiviteit blijft MHASMO een belangrijke partner. Ook wordt bij grotere projecten altijd advies ingewonnen. MHASMO kan op elke ICT gebied flexibel meedenken, op grote – en kleine schaal. Dat maakt de samenwerking met MHASMO blijvend waardevol.
Joppe van Daalen

Coördinator ICT

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Managed WiFi dienst? Neemt u dan contact op met een van onze WiFi engineers. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.