Dataopslag

De hoeveelheid data en dataopslag binnen bedrijven blijft voor iedere organisatie sterk groeien. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de huidige hoeveelheid data binnen organisaties wereldwijd iedere twee jaar verdubbeld. Met deze enorme toename van de aanwezige data komt een volgende opgave; het creëren van een flexibele en schaalbare omgeving om data in op te slaan. MHASMO kan u hiermee helpen. Wij hebben een breed aanbod aan flexibele dataopslag oplossingen. Heeft u extra capaciteit nodig voor een dag, of voor een langere tijd? Met de dataopslagdienst dienst van MHASMO bent u ervan verzekerd dat uw data naar eigen behoefte is opgeslagen.
Binnen een dynamische omgeving is het belangrijk dat ongestructureerde data opgeslagen wordt op vervangbare onderdelen, de omgeving schaalbaar is en intelligent omgaat met de manier waarop data opgeslagen wordt. Om kosten efficiënt te werken is het raadzaam om data die veel gebruikt wordt op snelle opslag te plaatsen en data die minder frequent gebruikt wordt op de langzamere. 
Bij MHASMO kunt u opslagruimte in onze eigen Cloud naar eigen behoeften afnemen, deze kan op elk moment worden aangepast. De opslagruimte kan worden gekoppeld aan uw huidige ICT infrastructuur. Los van de Cloud opslag is het ook mogelijk om fysiek beheerde opslag capaciteit af te nemen. De keuze voor een Cloud opslag of een fysiek beheerde opslag is afhankelijk van de performance eisen van de storage, aanvullende eisen van de klant en welke oplossing het meest kostenefficiënt is.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag welke ondersteuning MHASMO uw organisatie kan bieden.