Infra Solutions

MHASMO heeft ruim 10 jaar ervaring met de implementatie en het beheer van infrastructuren en andere Infra Solutions voor scholen en bedrijven. Wij werken met ervaren en gecertificeerde engineers. Hoewel het overal beschikbaar lijkt is optimale infrastructuur en performance geen zekerheid. Op veel plekken in kantoren en scholen zijn de huidige infrastructuren niet geheel optimaal. Daardoor zijn er storingen en klagen gebruikers over trage verbindingen met de servers en/of WiFi verbindingen.

Met de Infra Solutions van MHASMO bent uw verzekerd van een optimaal en goed beveiligd ICT netwerk. Zodat u daar zorgeloos gebruik van kan maken.

MHASMO biedt de volgende infrastructurele diensten aan: 

Het beheer van een Infrastructuur uithanden geven heeft als voordeel dat u een hoop zorgen minder heeft. Daarnaast is MHASMO zeer ervaren in het beheren van Infrastructuur en netwerken. Wij bieden advies en implementeren oplossingen zodat uw netwerk optimaal beveiligd is en presteert. Ook bieden wij uitstekende support op afstand, maar als het nodig komen wij ook op locatie langs.

Weten wat er op uw locatie mogelijk is?

De Wi-Fi netwerken die MHASMO uitrolt zijn afhankelijk van de wensen en eisen van een opdrachtgever. Hier spelen kwaliteit, controle en budget een rol. MHASMO bespreekt graag de mogelijk voor uw (bedrijfs) locatie.