VPS

MHASMO biedt Virtual Private Servers (VPS) aan vanuit haar eigen platform in datacenters in Nederland.

Onze VPS voldoet volledig aan de laatste eisen op het gebied van Cloud Infrastructure. Binnen dit platform kunnen servers direct worden geactiveerd met vooraf bepaalde specificaties op het gebied van rekenkracht en opslag. De resources van de VPS zijn allocated. Dit houdt in dat deze resources volledig aan het platform zijn toegekend en niet worden gedeeld.

Het grote voordeel van deze dienst is dat een applicatie schaalbaar, snel en direct gelanceerd kan worden. Hierbij hoeft geen rekening gehouden te worden met de onderliggende infrastructuur, deze is beschikbaar en kan direct bijgeschakeld worden. Binnen de omgeving worden standaard snapshots gemaakt. Hiermee kan doeltreffend een restore, met andere woorden een momentopname uit het verleden, worden teruggezet.

Bovendien wordt de infrastructuur volledig door MHASMO beheerd. Onze servicedesk is laagdrempelig te bereiken, denkt mee en gaat direct aan de slag met issues. Op deze wijze kan de gebruiker zich volledig richten op de werkomgeving of het door ontwikkelen van applicaties. Tevens is de infrastructuur in Nederland geplaatst en valt onze dienstverlening onder het Nederlandse recht. Het platform voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is volledig ISAE3402 gecertificeerd.

* MHASMO biedt ook 24/7 en weekend support. Dit is echter alleen mogelijk in combinatie met de Cloud Cluster dienst.

Met de MHASMO Cloud werk je op een (virtueel) private ICT-infrastructuur vanuit een Nederlands datacenter. Jouw applicaties maken gebruik van infrastructuurcomponenten die niet worden gedeeld met andere klanten. Alles bij de hand dus binnen jouw eigen beveiligde omgeving.

Omdat de datacenters in Nederland staan is ook de Nederlandse wet- en regelgeving van toepassing. Daarnaast is de omgeving volledig in te richten naar jouw wensen en behoeften. Het beheer en de ondersteuning van de omgeving wordt vanuit MHASMO geregeld.

Nu eerste 3 maanden 30% korting! 
Bestel via het formulier hieronder:

Neem dan contact met ons op. Wij informeren jou graag welke ondersteuning MHASMO jouw organisatie kan bieden.