Nextcloud

De behoefte om snel en veilig documenten met elkaar te delen? Dit doe je liever wel in een omgeving die oog heeft voor privacy en niet met jouw gegevens gaat handelen omdat het een gratis dienst is. Nextcloud is AVG compliant! Met Nextcloud heb je jouw eigen omgeving waar je documenten, actiepunten en agenda’s kunt delen binnen jouw groep. Of het nu een commissie is, een bestuur, een vrijwilligersvereniging of jouw hele bedrijf. Dat maakt niet uit. Direct aan de slag met Nextcloud!

nextcloud

Met de MHASMO Cloud werk je op een Shared ICT-infrastructuur vanuit een Nederlands datacenter. Jouw applicaties maken gebruik van gedeelde infrastructuurcomponenten maar jouw data wordt absoluut niet gedeeld. Alles bij de hand dus binnen jouw eigen beveiligde omgeving.

Omdat de datacenters in Nederland staan is ook de Nederlandse wet- en regelgeving van toepassing. Daarnaast is de omgeving volledig in te richten naar jouw wensen en behoeften. Het beheer en de ondersteuning van de omgeving wordt vanuit MHASMO geregeld.

Nu eerste 3 maanden 30% korting! 
Bestel via het formulier hieronder:

Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag welke ondersteuning MHASMO jouw organisatie kan bieden.