Snel en eenvoudig jouw webshop of andere applicaties online Shared Webhosting

Shared Webhosting

MHASMO biedt Shared Webhosting aan vanaf haar eigen platform vanuit haar datacenters in Nederland. Het Shared platform is uitermate geschikt voor veilig en eenvoudig gebruik van webapplicaties.

De server kan:

  • Alleen met een Plesk Control Panel opgeleverd worden;
  • Je kunt kiezen uit een selectie van de onderstaande Open Source applicaties om op de server uit te laten rollen. Dit eventueel met update beheer;
  • Je kunt ervoor kiezen om een Open Source applicatie naar keuze te installeren;
Content Management Systemen

Met de onderstaande Open Source applicaties kun je snel en eenvouding jouw website online te zetten. Met duizenden templates en plugins waardoor je bijvoorbeeld snel een orderformulier kunt aanmaken.

Shared Webserver

Centraal wachtwoordbeheer

teampasswordmanagerAltijd al de uitdaging gehad om veilig wachtwoorden op de slaan als organisatie? Medewerkers die nog steeds wachtwoorden op briefjes schrijven? Dat hoeft niet meer met Team Password Manager. Het hele bedrijf heeft nu veilig toegang tot zijn of haar wachtwoorden. Per persoon de wachtwoorden afschermen, bereiken met één eigen hoofwachtwoord en alles versleuteld op de server. Klinkt ideaal en dat is het ook!

 

Nextcloud

De behoefte om snel en veilig documenten met elkaar te delen maar dit wel in een omgeving die oog heeft voor privacy en niet met jouw gegevens gaat handelen omdat het een gratis dienst is. Nextcloud is AVG compliant! Met Nextcloud heb je jouw eigen omgeving waar je documenten, actiepunten en agenda’s kunt delen binnen jouw groep. Of het nu een commissie is, een bestuur, een vrijwilligersvereniging of jouw hele bedrijf. Dat maakt niet uit. Direct aan de slag met Nextcloud!

nextcloud

Met de MHASMO Cloud werk je op een Shared ICT-infrastructuur vanuit een Nederlands datacenter. Jouw applicaties maken gebruik van gedeelde infrastructuurcomponenten maar jouw data wordt absoluut niet gedeeld. Alles bij de hand dus binnen jouw eigen beveiligde omgeving.

Omdat de datacenters in Nederland staan is ook de Nederlandse wet- en regelgeving van toepassing. Daarnaast is de omgeving volledig in te richten naar jouw wensen en behoeften. Het beheer en de ondersteuning van de omgeving wordt vanuit MHASMO geregeld.

Nu eerste 3 maanden 30% korting! 
Bestel via het formulier hieronder:

Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag welke ondersteuning MHASMO jouw organisatie kan bieden.