Shared Webhosting

MHASMO biedt Shared Webhosting aan vanaf haar eigen platform vanuit haar datacenters in Nederland. Het Shared platform is uitermate geschikt voor veilig en eenvoudig gebruik van webapplicaties.

De server kan:

  • Alleen met een Plesk Control Panel opgeleverd worden;
  • Je kunt kiezen uit een selectie van de onderstaande Open Source applicaties om op de server uit te laten rollen. Dit eventueel met update beheer;
  • Je kunt ervoor kiezen om een Open Source applicatie naar keuze te installeren;
Content Management Systemen

Met de onderstaande Open Source applicaties kun je snel en eenvoudig jouw website online te zetten. Met duizenden templates en plugins waardoor je bijvoorbeeld snel een orderformulier kunt aanmaken.

Shared Webserver

  WordPress

   Drupal

   Joomla

 

Met de MHASMO Cloud werk je op een Shared ICT-infrastructuur vanuit een Nederlands datacenter. Jouw applicaties maken gebruik van gedeelde infrastructuurcomponenten maar jouw data wordt absoluut niet gedeeld. Alles bij de hand dus binnen jouw eigen beveiligde omgeving.

Omdat de datacenters in Nederland staan is ook de Nederlandse wet- en regelgeving van toepassing. Daarnaast is de omgeving volledig in te richten naar jouw wensen en behoeften. Het beheer en de ondersteuning van de omgeving wordt vanuit MHASMO geregeld.

Nu eerste 3 maanden 30% korting! 
Bestel via het formulier hieronder:

Interesse maar meer specifieke wensen neem dan contactmet ons op. Wij informeren je graag welke ondersteuning MHASMO jouw organisatie kan bieden.