Azure Beheer

Azure is een verzamelnaam voor geïntegreerde cloud services van Microsoft. Hier vallen vele diensten onder, waaronder analyseprogramma’s en opslagservices.

Met Azure Beheer is jouw organisatie in staat om op een laagdrempelige wijze diensten uit te rollen. Deze kunnen volledig schaalbaar en redundant (dubbel uitgevoerd) zijn. Microsoft heeft over de gehele wereld datacenters waardoor de dienstverlening ook “geo redundant” kan worden aangeboden.

MHASMO kan jou ondersteunen met het opzetten en onderhouden van complexe en schaalbare infrastructuur binnen de Azure Cloud. Dit op basis van Microsoft-, Linux- of netwerkbeheer: Wij hebben alle expertise en ervaring in huis om dit optimaal in te richten.

Omdat jij bij Azure betaalt per gebruik, kun je snel omhoog en omlaag schalen om te voldoen aan de vraag.

Het aanbod van Azure is op het eerste gezicht behoorlijk overweldigend en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Ook komen er op bijna dagelijkse basis nieuwe diensten en ondersteunende services bij. Dit diverse aanbod maakt dat het Azure platform breed inzetbaar is voor organisaties die met nieuwe en schaalbare technologie willen of moeten werken. De MHASMO consultants werken dagelijks met dit platform en geven advies zodat deze diensten optimaal ingezet kunnen worden voor jouw bedrijfsvoering.

Met de Azure ondersteuning van MHASMO ben je ervan verzekerd dat de Azure diensten zodanig ingezet worden en tot een optimale productie en bedrijf-continuïteit leiden. Wij onderscheiden bij de uitrol van Azure vier fases:

  1. Ontwerp
  2. Inrichting
  3. Test en oplevering
  4. Beheer

In alle fasen kun je rekenen op volledige begeleiding.

Meer weten over de mogelijkheden van Azure?

Neem contact op met een van onze Azure consultants.