Cloud

MHASMO heeft ruim 10 jaar ervaring met Cloud diensten. Onze beheerder zijn zeer service gericht, houden de omgeving continu in de gaten en staan je bij met raad en daad. Bovendien bevat deze dienst alles om jouw applicatie in de lucht te houden en op te schalen indien nodig.

De diensten van MHASMO staan in Nederland, zijn veilig en respecteren jouw privacy.

Met onze cloud is jouw applicatie schaalbaar, snel en kan direct gelanceerd worden. Hierbij hoeft geen rekening gehouden te worden met de onderliggende infrastructuur, deze is beschikbaar en kan direct opgeschakeld worden. Zo is deze dienst uiterst geschikt voor high traffic en meer complexe data platformen maar kan ook ingezet worden voor eenvoudigere webapplicaties.

Met onze diensten leg je de verantwoordelijkheid voor een goed functionerende omgeving bij de juiste partij. Zo bieden wij de volgende diensten aan:

 

Een robuust platform die complexe webappplicaties volledig ondersteunt en uiterst schaalbaar. Jouw gegevens staan in datacenters in Nederland bij een partij die veiligheid en privacy als kenwaarden heeft. Daarnaast zijn alle diensten ISAE3402 verklaard.

Onze engineers zijn zowel thuis in Linux als Microsoft omgevingen en hebben jarenlange ervaring. Je bent er dus van verzekerd dat bugs en onregelmatig op het platform snel worden verholpen en de diensten van jouw organisatie verder kunnen uitgroeien.

Meer weten?

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw applicatie bij één van de consultants van MHASMO.