MHASMO Cloud

MHASMO biedt cloud servers aan vanuit haar eigen platform in het datacenter.

Onze cloud voldoet volledig aan de laatste eisen op het gebied van Cloud Infrastructure. Binnen dit platform kunnen cloud servers direct worden geactiveerd met vooraf bepaalde specificaties op het gebied van rekenkracht en opslag.

Het grote voordeel van deze dienst is dat een applicatie schaalbaar, snel en direct gelanceerd kan worden. Hierbij hoeft geen rekening gehouden te worden met de onderliggende infrastructuur, deze is beschikbaar en kan direct bijgeschakeld worden. Binnen de omgeving worden standaard snapshots gemaakt. Hiermee kan doeltreffend een restore, met andere woorden een momentopname uit het verleden, worden teruggezet.

Bovendien wordt de infrastructuur volledig door MHASMO beheerd. Op deze wijze kan de gebruiker zich volledig richten op de werkomgeving of het door ontwikkelen van applicaties. Tevens is de infrastructuur in Nederland geplaatst en valt onze dienstverlening onder het Nederlandse recht. Het platform voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is ISAE3402 gecertificeerd.

MHASMO biedt de volgende Cloud Servers:

Alles bij de hand binnen uw eigen beveiligde omgeving.

Met de MHASMO Cloud werkt u op een (virtueel) private ICT-infrastructuur vanuit het datacenter. De applicaties die via de MHASMO Cloud beschikbaar zijn, maken gebruik van infrastructuurcomponenten die niet worden gedeeld met andere klanten. Daarom heeft u met onze cloud dienst een eigen persoonlijke omgeving waarin u als gebruiker volledige controle heeft over data, beveiliging en de kwaliteit van de dienst.

De Cloud dienst van MHASMO heeft als voordeel dat de data in Nederland wordt gehost. Daardoor valt het onder de Nederlandse wet- en regelgeving. Daarnaast is de omgeving volledig in te richten naar uw wensen en behoeften. Het beheer en de ondersteuning van de omgeving wordt vanuit MHASMO geregeld.

Tot slot; als gebruiker kunt u ervoor kiezen om het beheer volledig bij MHASMO neer te leggen, zodat u zonder omkijken naar de inrichting de cloud kan gebruiken. Met andere woorden; u heeft met de cloud van MHASMO 100% grip op uw data.

MHASMO heeft zich gespecialiseerd in uiterst schaalbare en relatief complexe cloud beheer omgevingen. Meer weten over de Cloud diensten van MHASMO? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag welke ondersteuning MHASMO uw organisatie kan bieden.