Azure Beheer

Azure is een verzamelnaam van geïntegreerde cloudservices van Microsoft. Hier vallen vele diensten onder, waaronder analyseprogramma’s en opslagservices.
Met Azure Beheer is uw organisatie in staat om op een laagdrempelige wijze diensten uit te rollen. Deze kunnen volledig schaalbaar en redundant (dubbel uitgevoerd) zijn. Microsoft heeft over de gehele wereld datacenters verspreidt waardoor de dienstverlening ook “geo redundant” kan worden aangeboden.
MHASMO kan u ondersteunen met het opzetten en onderhouden van complexe en schaalbare infrastructuur binnen de Azure Cloud. Dit op basis van Microsoft-, Linux- of netwerkbeheer: MHASMO heeft alle expertise en ervaring in huis om dit optimaal in te richten.

Omdat u bij Azure betaalt per gebruik, kunt u snel omhoog en omlaag schalen om te voldoen aan de vraag.

Privacy

Het Azure Cloud platform voldoet op het gebied van privacy aan de internationale ISO 27018-standaard voor Cloud privacy. Voor gegevens die onderweg zijn gebruikt Azure transportprotocollen. Deze voldoen aan de industrienormen tussen gebruikersapparaten en Microsoft-datacenters en tussen datacenters onderling.Voor gegevens die niet worden gebruikt biedt Azure verschillende versleutelingsmogelijkheden tot aan AES-256, wat u de flexibiliteit geeft om de methoden te implementeren die het beste aan uw eisen voldoen.

Het aanbod van Azure is op het eerste gezicht behoorlijk overweldigend en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Ook komen er op bijna dagelijkse basis nieuwe diensten en ondersteunende services bij. Dit brede aanbod maakt dat het Azure platform breed inzetbaar is voor organisaties die met nieuwe en schaalbare technologie willen of moeten werken. De MHASMO consultants werken dagelijks met dit platform en geven advies zodat deze diensten optimaal ingezet kunnen worden voor uw bedrijfsvoering.

Tot slot; met de Azure ondersteuning van MHASMO bent u ervan verzekerd dat de Azure diensten zodanig ingezet worden dat deze kostenefficiënt werken en tot een optimale productie en bedrijfcontinuïteit leiden. MHASMO onderscheidt bij de uitrol van Azure vier fases:

  1. Ontwerp
  2. Inrichting
  3. Test en oplevering
  4. Beheer

In alle fasen kunt u rekenen op optimale begeleiding.

Meer weten over de mogelijkheden van Azure?

Neem contact op met een van onze Azure consultants.