Cloud

Publieke Cloud

MHASMO biedt volledige ondersteuning op Microsoft Azure, dit is onze Publieke Cloud omgeving. Microsoft Azure is het Cloud-computing platform van Microsoft. Dit bestaat uit een groeiende verzameling van geïntegreerde services, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web.

Azure ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, hulpprogramma’s, databases en apparaten. In dit model worden diensten aangeboden op basis van een gevirtualiseerde infrastructuur die beheerd wordt door Microsoft.

MHASMO ondersteunt het volledige portfolio van Microsoft Azure en kan de bestaande infrastructuur naadloos laten integreren met de Azure diensten of een volledige migratie uitvoeren. Op basis van de eisen van de klant ontwerpt, implementeert en onderhoudt MHASMO de beste bij jou passende infrastructuur.

Onderstaande services zijn de volledig integreerbare services die het Azure Platform biedt.

IAAS

Infrastructure As A Service. Bij deze oplossing kan een volledige infrastructuur worden afgenomen op het Azure platform. Hierbij worden zaken als virtuele machines, netwerk toegang en storage aangemaakt. Op basis van templates wordt deze Cloud infrastructuur uitgerold en wordt dit aan elkaar koppeld. Hierop kan vervolgens de software en functionaliteit worden geinstalleerd die nodig is.

PAAS

Platform As A Service. Met Platform as a Service wordt gebruik gemaakt van een meer functionele toepassing. Hierbij worden zaken als een SQL database en Windows Azure aangeboden als functionaliteit. Er is geen omkijken meer naar de onderliggende infrastructuur en OS. Dit geeft de klant de mogelijkheid op deze functionaliteit eigen ontwikkeling te doen.

SAAS

Software As A Service. Met Software as a Service brengt Microsoft de meest gangbare software naar de gebruiker toe. Hieronder vallen de populaire producten zoals Office 365, Exchange Online (mail), Sharepoint online en CRM online. Deze diensten zijn volledig geïntegreerd in de Azure Cloud. Deze producten zijn volledig transparant en te configureren voor gebruik.

Al deze services en diensten kunnen met een bestaande omgeving geïntegreerd worden. Door middel van koppeling tussen Azure en een bestaande omgeving kan een hybride oplossing worden gemaakt. MHASMO kan volledig zorgdragen voor het beheer van deze omgevingen zowel volledig Azure-based als Hybride.

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?