Cloud

Private Cloud

Alles bij de hand binnen jou eigen beveiligde omgeving.

Met Private Cloud werkt men op een (virtueel) private ICT-infrastructuur vanuit het datacenter. De applicaties die via de Private Cloud beschikbaar zijn, maken gebruik van infrastructuurcomponenten die niet worden gedeeld met andere klanten. Met de Private Clouddienst heb je een eigen persoonlijke omgeving waarin je als gebruiker volledige controle hebt over data, beveiliging en de kwaliteit van de dienst.

De Private Cloud van MHASMO heeft als voordeel dat de data in Nederland wordt gehost en valt daardoor onder de Nederlandse wet- en regelgeving. Daarnaast is de omgeving volledig in te richten naar jouw wensen en behoeften. Het beheer en de ondersteuning van de omgeving wordt vanuit MHASMO geregeld.

Als gebruiker kan je ervoor kiezen om het beheer volledig bij MHASMO neer te leggen, zodat je zonder omkijken de Private Cloud kan gebruiken. Met de Private Cloud van MHASMO heeft u 100% grip op uw data.

    MHASMO heeft zich gespecialiseerd in uiterst schaalbare en relatief complexe Cloud beheer omgevingen. Meer weten over de Cloud diensten van MHASMO? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

    Privacy Voorkeuren

    Account opheffen?

    Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?