Advies

Advies

MHASMO heeft specialisten in dienst die je voor korte of langere tijd kan inzetten binnen jou organisatie ter ondersteuning van de ICT.

MHASMO bv is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige ICT dienstverlening. Deze dienstverlening bestaat onder andere uit het beheren van de ICT systemen van klanten. Dit beheer wordt uitgevoerd door een team van MHASMO specialisten. Deze specialisten kunnen ook binnen jouw organisatie voor kortere of langere tijd worden ingezet ter ondersteuning van de ICT organisatie en processen, ofwel de MHASMO detacheringsdienst.

De technische specialisten van MHASMO zijn ervaren in het ontwerpen, onderhouden en beheren van technische infrastructuren. Ook bij issues in de infrastructuur schieten onze specialisten je graag te hulp. ICT domeinen waarin MHASMO jouw organisatie kan ondersteunen zijn: security, Azure Cloud, Office 365, werkplekken, Citrix & VDI, netwerk, wifi en datacenter oplossingen.

Naast technische specialisten beschikt MHASMO over ervaren projectmanagers en projectleiders om de ICT projecten binnen jou organisatie in goede banen te leiden.

Voor al onze medewerkers geldt dat zij resultaat gericht zijn. Daarnaast is overdracht van kennis en kunde een vast onderdeel van onze aanpak en beschikken onze medewerkers over goede communicatieve vaardigheden. De doelstelling binnen onze detacheringstrajecten is altijd dat de klant zowel tijdens als na de samenwerking een verbetering op ICT gebied weet te realiseren binnen het afgesproken budget.

Heb je interesse in onze detacheringsdienst, neem dan contact op met ons via sales@mhasmo.nl. Wij kunnen daarna samen met jou vaststellen waar exact de ICT behoefte ligt en op welke wijze MHASMO daar invulling aan kan geven.

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?